Előfizetői tartalom

Komoly profitcsökkenés jöhet a Richternél? (3.)

Portfolio
Ezen a héten teszi közzé tavalyi negyedik negyedéves gyorsjelentését a Richter, melytől jelentős profit csökkenést várnak az elemzők üzemi szinten. Az Egis február 8-án, a piaczárást követően jelent, üzemi szinten minimális, nettó szinten azonban jelentősebb növekedés várható. A konszenzust a beérkező elemzői várakozásokkal párhuzamosan folyamatosan frissítjük.

Richter A Portfolio.hu által összeállított konszenzus és a bázis időszaki számok összevetése alapján látható, hogy a bevétel és a bruttó fedezet tekintetében még növekedést, az üzemi profit soron azonban komoly csökkenést várnak az elemzők. Érdemes figyelni azonban arra, hogy az egyes elemzők mennyire eltérően ítélik meg a profitot, hiszen a relatív szórás itt 53...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés