Előfizetői tartalom

Van élet a Malév után? - Ide repülhetsz mostantól Budapestről

Portfolio
Pénteken 66 év után beszüntette működését a Malév, aminek következtében hirtelen sok célállomás kiesett a budapesti repülőtér kínálatából. A versenytársak gyorsan reagáltak a kínálkozó lehetőségre és kapacitásbővítésekkel, illetve új járatok ígéretével csaptak le a Malév által hagyott űrre. Bár még ennek a folyamatnak még valószínűleg nincs vége, eddig úgy tűnik, hogy főként közép-kelet-európai célállomások tűnnek el a repülőtér kínálatából, helyettük viszont számos új desztináció van kilátásban - főként a Ryanair lépésének köszönhetően, amely nagyon úgy tűnik, hogy most a magyar piac meghódítására készül.

Ismertek voltak már egy ideje a Malév pénzügyi nehézségei, a versenytársakat - saját bevallásuk szerint - mégis meglepetésként érte, hogy ilyen gyorsan bekövetkezett a magyar légitársaság leállása. A Malév 66 évig szállította az utasokat, egészen múlt hét péntekig, amikor is megrendült likviditási helyzete miatt kénytelen volt beszüntetni működését.Kapcsolódó cikkünk2012.02.03Végleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés