Előfizetői tartalom

Túlzó azt remélni, hogy háromszorozódik az E-Star

Portfolio
Rövidtávon nem várnak feltámadást az E-Star piacán az általunk megkérdezett portfólió menedzserek, akik között viszont akadnak olyanok, akik hosszabb távon látnak fantáziát a vállalatban. Időre és verejtékes munkára lesz szükség, hogy érdemi javulás bontakozhasson ki a vállalatnál, miközben egyesek a továbbra is jelentős kockázatokra figyelmeztetnek. Az OTP és EBRD hitelmegállapodás hiánya kellemetlen meglepetés, a derűsebb kilátásokhoz a finanszírozás stabilizálására mindenképp szükség lesz. A menedzsmentváltást időszerűnek tartották az alapkezelők, de akad olyan vélemény is, mely szerint ezzel még nincs orvosolva az összes probléma.

Elek Péter - Dialóg Alapkezelő Az utóbbi években nem tartottunk a portfólióinkban E-Star részvényeket, mert nem bíztunk a cég által képviselt modellben - mondta el Elek Péter, a Dialóg Alapkezelő portfólió menedzsere. A szakember szerint jelentős finanszírozási kockázatok lengik körül a vállalatot, miközben az önkormányzati vevőkörre kapcsolatban is aggodalmakra okot...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái