Előfizetői tartalom

A különadó elvitte a Vodafone teljes profitját

Portfolio
Jóval nehezebb dolga lesz az állami mobilszolgáltatónak, mint annak idején a Vodafone-nak volt, nyilatkozta a Világgazdaságnak Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, aki szerint nem csak az állami cég, de további két-három virtuális mobilszolgáltató is megjelenhet a magyar piacon. A távközlési különadóval kapcsolatban Beck elmondta, a teljes tavalyi évi profitjukat elvitte a sarc.

Beck György elmondta, tavaly a Vodafone Magyarországon az ügyfélszámot tekintve tartani tudta a korábbi szintet, és mivel a Telenor több százezres lemorzsolódással szembesült, szűkíteni tudták a hozzájuk legközelebb álló versenytárshoz képest értelmezett távolságot. A legfontosabb problémát az elmúlt időszakban a vásárlóerő folyamatos gyengülése, a végződtetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés