Előfizetői tartalom

Küszöbön a Masterplast részvénykibocsátása?

Portfolio
Piaci körökből a Portfolio.hu arról értesült, hogy a Masterplast már a jövő héten szerdán részvénykibocsátást hajthat végre intézményi befektetők körében, majd ezt követőn pár hónappal a lakossági szereplők bevonásával is sor kerülhet a tőkeemelés újabb körére. A kibocsátás részleteit egyelőre homály fedi, a vállalatnak pedig egyelőre nem áll módjában annak időzítését kommunikálni. Tibor Dávid, a Masterplast vezérigazgatója azonban kérdésünkre elmondta, hogy foglalkoznak a tőkeemelés lehetőségével. A vállalat elsősorban saját fejlesztésű zöldmezős projektekben gondolkozik, de vizsgálja az esetleges akvizíció lehetőségét is.

Portfolio.hu: A Portfolio.hu piaci körökből arról értesült, hogy már akár a jövő héten sor kerülhet egy intézményi befektetők körében végrehajtandó tőkeemelésre. Igazak a pletykák? Tibor Dávid: A Masterplast foglalkozik a tőkeemelés lehetőségével, melynek feltételein folyamatosan dolgozik a vállalat. Egy részvénykibocsátásnak azonban még az utolsó pillanatig is...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái