Előfizetői tartalom

Masterplast kibocsátás: a vezetőség elégedett

Portfolio
A Masterplast közzétette, hogy a tervezett zártkörű intézményi tőkebevonásának folyamata a tegnapi napon megkezdődött, a társaság részvényei 630 forinton keltek el. Megkeresésünkre Tibor Dávid, a cég vezérigazgatója elmondta, hogy elégedettek az eredményekkel, és azt közölte, hogy a következő, a magánbefektetők részvételével történő tőkeemelés paramétereiről jelenleg is folynak a megbeszélések.

12:11 A tegnapi tőkeemelést követően megkerestük a cég vezérigazgatóját, aki kérdésünkre elmondta, több szempontból is rendkívül elégedett az eredményekkel. Az egyik, hogy jelentős túljegyzés mutatkozott a felkínált részvényekre, a másik szempont pedig, hogy a tőkeemelésben szinte az összes jelentős magyarországi alapkezelő részt vett. Tibor Dávid megjegyezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés