Előfizetői tartalom

Mozifilmeket kínálna a Hybridbox

Portfolio
Az SPI International Magyarország Kft. és a HybridBox Médiainformatikai Nyrt. a tegnapi napon megújította együttműködési szándékát. A szándéknyilatkozat értelmében a felek a szándéknyilatkozat aláírását követő 2 hónapon belül szerződésben rögzítik az SPI International tartalmaira épülő OTT (Over The Top), VOD (Video on Demand) és AVOD (Ad based Video on Demand) üzleti modelleket - közölte a cég.

Az SPI Internetional Kft.-vel kötendő szerződés kulcsfontosságú a HybridBox Nyrt. számára, mert ezáltal olyan prémium digitális tartalmakhoz juttathatja a tévénézőket, amelyekhez az otthonukban máshogy nem férhetnek hozzá -tette hozzá a társaság. A szerződés aláírást követően a HybridBox Nyrt. által fejlesztett hibrid TV platformon keresztül a tévénézők különböző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés