Előfizetői tartalom

A legnagyobb magyar vállalatok - lássuk a listát

Portfolio
A 100 legnagyobb vállalat listáját idén is a MOL vezeti, és az első 10 helyen a tavalyi rangsorhoz képest csak kisebb átrendeződések történtek. A Bisnode csoporthoz tartozó, Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő közreműködésével minden év júliusában megjelenik a Figyelő hetilapban a száz árbevétel szerinti legnagyobb Magyarországon működő vállalat listája. A MOL után az élmezőnyben helyet kapott még az AUDI, a GE, az E.ON, a Samsung, a Nokia, a Philips, az MVM, a Tesco és a Magyar Telekom. 2011-ben a TOP 100 cég összes árbevétele 10 százalék felett növekedett, ami jelentősen meghaladja a GDP növekedést - írja a Dun & Bradstreet.

A stabil élmezőny A százas lista első 10 helyezettét vizsgálva csak egy cég, az orosz gázt Magyarországra szállító Panrusgáz Gázkereskedelmi Zrt. esett ki az előkelő TOP 10-ből. Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. pedig bekerült az élmezőnybe, mivel tavalyi 13. helyét 16 százalékos árbevétel növeléssel, idén a 8.-ra tornázta fel. Az MVM jó teljesítményéhez hozzájárult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés