Előfizetői tartalom

Nagy durranásra készül az Apple - mire számítsunk?

Hatalmas várakozás övezi az Apple holnapra meghirdetett sajtótájékoztatóját, amelyen valószínűleg a legújabb iPhone-t mutatja be a társaság. Az elmúlt hetek különösen mozgalmasak voltak a technológia szektor szereplői számára, még az Apple bemutatója előtt sok mobilgyártó sietve lerántotta a leplet legújabb, "iPhone-gyilkosnak" szánt okostelefonjáról. A Nokia árfolyama hatalmas zuhanást szenvedett el a bemutató napján, míg az Amazon új történelmi csúcsra száguldott azt követően, hogy bemutatta legújabb táblagépét, így érthető, hogy nemcsak a fogyasztók, de a befektetők is izgalommal várják az Apple tájékoztatóját. Az új iPhone nemcsak az Apple számára fontos, de az egész amerikai gazdaságnak, elemzők szerint ugyanis akár a negyedik negyedéves GDP-növekedés negyedét az új iPhone-nak köszönheti majd az Egyesült Államok. Mivel az Apple-nek nagy súlya van az amerikai indexekben, így akár a tőzsdéket is megmozgathatja a bejelentés.

Holnap jöhet az új iPhone Már szinte biztosnak tűnik, hogy az Apple holnap mutatja be legújabb iPhone-ját, a társaság legalábbis hivatalos meghívót küldött ki szeptember 12-ére a sajtó képviselőinek. A várakozások szerint a társaság leleplezheti legújabb okostelefonját és a média értesülései szerint egy héttel később már meg is kezdi az értékesítéseket a cég....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés