Előfizetői tartalom

Ilyen lehet az új iPhone - órákon belül lehull a lepel

Feszült figyelemmel várják a befektetők az Apple mai sajtótájékoztatóját, amelyen a várakozások szerint a társaság bemutathatja okostelefonja, az iPhone legújabb verzióját. Az eddig kiszivárgott információk szerint a készülék nagyobb kijelzővel rendelkezik majd, lesz olyan beépített chipje, ami lehetővé teszi a mobilfizetést (NFC) és a negyedik generációs LTE távközlési hálózatokra is tud majd kapcsolódni. A hírek szerint 9 nap múlva kerül az üzletekbe az új iPhone, amit ha minden igaz, akkor iPhone 5-nek keresztel a cég. Erre nemcsak a fogyasztók készülnek, de a hírek szerint a Verizon távközlési szolgáltató nem engedi szabadságra dolgozóit a következő napokban, a FedEx szállítmányozási cég pedig kiugró forgalmú időszakra számít.

Ha minden igaz, akkor ma, a magyar idő szerint este 7-kor kezdődő eseményén bemutathatja az Apple okostelefonja, az iPhone legújabb verzióját. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyek eddig kiszivárogtak az új készülékkel kapcsolatban. Az iPhone története 2007 júniusának végén dobta piacra első okostelefonját az Apple, amellyel új időszámítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés