Előfizetői tartalom

Nyugaton is vásárolják a részvényeket

Portfolio
Nyugat-Európában is felfele indultak az irányadó indexek, azt követően, hogy tegnap a spanyol 2013-as költségvetés tervezetének nyilvánosságra hozatala újabb lökést adott az amerikai börzéknek. A befektetők azonban nem dőlhetnek hátra, ugyanis 11 órakor az előzetes fogyasztói árindex érkezik az eurózónából, majd délután több amerikai makroadat várható.

Az európai piacokon tapasztalható optimista hangulatot még a tegnap nyilvánosságra hozott 2013-as spanyol költségvetéstervezet generálta, mely szerint az ibériai országban jövőre 40 milliárd eurós kiadás lefaragásra kerül sor. A költségvetésért felelős miniszter az idei 6,3 százalékos deficitet is tarthatónak véli, míg 2013-ban 4,5 százalékos hiányt vár. A tegnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés