Előfizetői tartalom

Wáberer: jó ötleteink vannak, ezért hallgat meg minket a kormány

Míg úgy tűnik, hogy a kormány több szektor képviselőivel nem is folytat érdemi tárgyalásokat, a teherfuvarozóknak igencsak eredményes a lobbi-tevékenysége, hiszen az elmúlt időszakban több olyan ötletet is letettek az asztalra, amire rábólintott a politikai vezetés. A kereskedelmi gázolajár rendszer bevezetését vagy a napidíj adómentes részének a környező országok szintjére való emelését sikerként könyvelhetik el a fuvarozók, Wáberer György azonban ennél tovább menne, az iparűzési adó leépítését szorgalmazza, de azt is támogatja, hogy az e-útdíj bevezetését követően valahogyan kompenzálják a teherfuvarozó cégeket. A Waberer's International elnök-vezérigazgatójával a fuvarozó cég sikereiről, a válság hatásairól és a magyar gazdaságpolitikáról beszélgettünk.

Sikersztori a Waberer's. Portfolio.hu: Kívülről nagyon úgy tűnik, hogy a Waberer's International Zrt. egészséges vállalat, a kamion-flotta évről-évre bővül, a társaság bevételei még a válság alatt is dinamikusan nőttek. Wáberer György: Jól látja, a vállalat a legjobb korában van, és ha már a válságot említette, hagy mondjam el, hogy a Waberer's ha úgy tetszik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés