Előfizetői tartalom

Elengedték a gyeplőt: Megint elszállt a Facebook

Portfolio
Folytatta tegnap a Facebook az elmúlt napokban már-már megszokottá vált szárnyalását, a tegnapi kereskedésben több mint 8%-kal értékelődtek fel a részvények. 25 dollár felett zárt az árfolyam, ami négy hónapja nem fordult elő. Ezzel az elmúlt két hétben több mint 30%-kal drágultak a papírok. A tegnapi emelkedés közvetlen kiváltó oka a kedvező elemzői vélemények voltak.

Optimisták az elemzők Július óta nem látott szinten zárt a Facebook árfolyama azt követően, hogy a tegnapi kereskedésben több mint 8%-ot emelkedett az árfolyam. A részvények 25 dollár felett, pontosan 25,94 dolláron fejezték be a kereskedést, ami négy hónapja nem látott szintet jelent. A tegnapi emelkedés közvetlen kiváltó oka a pozitív elemzői vélemények voltak. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés