Előfizetői tartalom

Újabb szélerőművet venne az Alteo

Portfolio
A már működő hazai szélerőművek egyikének tervezett megvásárlásával, újabb szélerőmű akvizícióját készíti elő a tőzsdén jegyzett, feltörekvő energetikai társaság, az ALTEO Nyrt. A projekt megvásárlásának műszaki és pénzügyi előkészítése megkezdődött. A 1,5 MW-os szélerőmű megvásárlásával a társaság szélportfóliója 7,3 MW-ra növekedhet.

"A már megvalósult hazai szélerőművek egyikének megvásárlásával, újabb 1,5 megawatt teljesítményű szélturbina akvizícióját tervezi az ALTEO Nyrt. A tőzsdén jegyzett, feltörekvő energetikai társaság a projekt megvásárlásának műszaki és pénzügyi előkészítését megkezdte. Az ALTEO Nyrt. a szélerőmű-akvizíció sikeres zárása esetén a beruházás révén - a meglévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés