Előfizetői tartalom

Jókorát vágott Richter-célárán a Bank of America

Portfolio
A Richter negyedéves gyorsjelentését követően a korábbi vételről alulsúlyozásra rontotta a papírokra vonatkozó ajánlását a Bank of America Merrill Lynch elemzője, a célárfolyamot pedig 46 000 forintról 36 000 forintra csökkentette. Eközben érkezett egy másik elemzés a részvényekkel kapcsolatban, a Concorde továbbra is felülsúlyozásra javasolja a Richtert, a célárát azonban a korábbi 45 000 forintról 42 750 forintra csökkentette.

Jelentősen változott a gyorsjelentést követően a Richter részvények megítélése a Bank of Americánál, melynek elemzője a korábbi vételről egyből alulsúlyozásra rontotta a papírokra vonatkozó ajánlását. A szakértő döntését elsősorban az alábbiakkal indokolta: A költségek várható további emelkedése: az értékesítési és a K+F költségek további emelkedését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés