Előfizetői tartalom

Sikeres a Rába és Volvo Bus előzetes buszpiaci felmérése

Portfolio
Megállapodást köt ma a Volvo Bus Corporation és a Rába buszpiaci együttműködésük beindításáról ma a Parlamentben - számol be róla az MTI. A megállapodást megelőző szándéknyilatkozatot még decemberben írta alá a két vállalat, amelynek értelmében a magyarországi gyártás kiforrott termék- és technológiai bázison történhet és a járműbe épített hazai tartalom fokozatos lokalizációval elérheti a 30 százalékot. A két vállalat a végleges megállapodás előtt megvizsgálta üzleti együttműködésük ilyen irányú kiterjesztésének lehetőségét.

Megállapodik a Volvo Bus Corporation a Rábával Stratégiai buszpiaci együttműködési megállapodást ír alá ma a Volvo Bus Corporation és a Rába Járműipari Holding Nyrt. A megállapodás megkötésére a Parlamentben kerül sor, a Volvo Bus Corporation részéről az európai üzletfejlesztésért felelős igazgató, Stefan Guttman, míg a Rába részéről a vállalat elnök-vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái