Előfizetői tartalom

Betör az Airbus az indonéz piacra

Portfolio
Hatalmas megrendelést kapott az Airbus az indonéz Lion Airtől, amivel sikerült betörnie egy olyan piacra, amit korábban a Boeing uralt. A Lion Air vásárlási szándéka hozzájárult ahhoz, hogy a vállalat már az idei év első negyedévében a tavalyi teljes rendelésállomány felével megegyező mennyiségű rendelést tudhat maga mögött. Az indonéz légiközlekedésben hatalmas potenciál van, így ez a megrendelés mérföldkő lehet a vállalat életében - írja a Bloomberg.

Új piacra tör be az Airbus Az Airbus, az EADS leányvállalata 234 repülőgépre szóló, listaáron mintegy 24 milliárd dollár értékű megrendelést kapott az indonéz PT Lion-Mentari Airlines-tól, amellyel egy új piacra léphet be a repülőgépgyártó, amit eddig a Boeing uralt. A megrendelt repülőgépek a vállalat utolsó generációs gépei közül kerülnek ki, 60 darab A320...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés