Előfizetői tartalom

A jó hír ellenére tartja Egis-célárát az Erste

Portfolio
A szabadalmi per kapcsán született megegyezés kapcsán az Erste elemzője ma adta ki állásfoglalását, a szakértő pozitívan értékeli a hírt, célárfolyamán azonban nem változtatott, tartja 25 700 forinton. Az Egis jelenlegi árfolyamát alapul véve azonban ez is jelentős felértékelődési potenciált tükröz, az ajánlás így továbbra is vétel.

Mint ismeretes tegnap bejelentésre került, hogy a korábban az Egis terméke kapcsán kirobbant szabadalmi perben megegyezés született az AstraZeneca, az Egis, valamint a társaság partnere, az Actavis (korábbi nevén Watson) között. A bejelentésről részletesen:Kapcsolódó cikkünk2013.03.25Jó hír az Egisnek: jelentős összeghez jut a társaságA hír kapcsán az Erste is kiadta véleményét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés