Előfizetői tartalom

A kedvezményes energiaszolgáltatás mellett érvel a Magyar Telekom

Portfolio
A Magyar Telekom reagált a sajtóban ma megjelent hírekre, amelyben a társaság elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy jelenleg is egyeztetések folynak arról, milyen diszkontot kaphatnak az energiacégek a rezsidíj csökkentések kompenzálására. Ettől függ ugyanis, hogy a vállalat kivonul-e a lakossági energiaszolgáltatásból. Az alábbiakban a társaság közleményét változtatások nélkül közöljük.

A Magyar Telekom érti Magyarország energiapiaci céljait: üdvözli és támogatja az ügyfelei érdekeit is szolgáló, a háztartási terhek csökkentésére irányuló erőfeszítéseket, és örömére szolgál, hogy a szabályozott egyetemes árhoz képest kedvezményes áraival az elmúlt három év során hozzájárulhatott a háztartások kiadásainak mérsékléséhez. A Telekom a továbbiakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés