Előfizetői tartalom

Ügyvezetők, vezérigazgatók figyelmébe - Új Skoda Superb

Portfolio
Folytatódik a Skoda modelloffenzívája, ez alkalommal a Superb és Superb Combi esett át széles körű modellfrissítésen. A két újdonság Sanghajban, 2013. április 19-én, a Sanghaji Autószalon előestéjén tartja világpremierjét. A márka csúcsmodelljei a új dizájnnal, megújult utastérrel és műszaki megoldásokkal érkeznek. Az új Superb piaci bevezetése Európában 2013. június végével veszi kezdetét.

A Skoda Superb teljes egészében új tervezésű orr- és farkialakítással érkezik a, amelyekben jól érzékelhetők a márka új formai nyelvezetének elemei. Az autó egészen az A-oszlopokig átdolgozott eleje markánsabb benyomást kelt, hűtőrácsa, márkaemblémája, fényszórói, lökhárítói, sárvédői és motorházfedele egyaránt megújultak. A szélesebb hűtőrácsnak köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés