Előfizetői tartalom

Hackerek, játékok, Facebook - Hova fejlődik a banki informatika?

Turzó Ádám Pál
A videokonferenciára is alkalmas bankfiókok elterjedése, a pénzintézetek közösségi médiában való megjelenése egyaránt a közeljövő slágere lehet. Emellett az ügyfelek játékos formájú megszólítása is teret nyerhet a bankok körében. Sebők Andrással, az MKB bank vezérigazgató helyettesével készített interjút a Portfolio.hu, ennek során a bankok technológiai fejlesztéseinek jövőjéről, a mobilbankolásról és a hackertámadásokkal szembeni védekezésről is megkérdeztük az IT-területért felelős vezetőt. A beszélgetésből kiderült az is, hogy a banki alaprendszerek kollektív lecserélése még várat magára.

Költséghatékonyság IT-megoldásokkal. Portfolio.hu.: Ahogyan a tavaly ősszel az MKB bank frissen kinevezett vezetőivel készített interjúból kiderült, a bank jelentős költségcsökkentést hajtott végre 2012-ben. Sikerült a szűkre szabott költségvetési keretek ellenére is fejlesztéseket kivitelezni? Min dolgoztak az MKB bank IT-részlegén az év során? Sebők András: A magyar...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái