Előfizetői tartalom

Hackerek, játékok, Facebook - Hova fejlődik a banki informatika?

A videokonferenciára is alkalmas bankfiókok elterjedése, a pénzintézetek közösségi médiában való megjelenése egyaránt a közeljövő slágere lehet. Emellett az ügyfelek játékos formájú megszólítása is teret nyerhet a bankok körében. Sebők Andrással, az MKB bank vezérigazgató helyettesével készített interjút a Portfolio.hu, ennek során a bankok technológiai fejlesztéseinek jövőjéről, a mobilbankolásról és a hackertámadásokkal szembeni védekezésről is megkérdeztük az IT-területért felelős vezetőt. A beszélgetésből kiderült az is, hogy a banki alaprendszerek kollektív lecserélése még várat magára.

Költséghatékonyság IT-megoldásokkal. Portfolio.hu.: Ahogyan a tavaly ősszel az MKB bank frissen kinevezett vezetőivel készített interjúból kiderült, a bank jelentős költségcsökkentést hajtott végre 2012-ben. Sikerült a szűkre szabott költségvetési keretek ellenére is fejlesztéseket kivitelezni? Min dolgoztak az MKB bank IT-részlegén az év során? Sebők András: A magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés