Előfizetői tartalom

Ki tankol manapság benzint?

Portfolio
Tovább csökkent a hazai üzemanyag-fogyasztás a kutakon. A MÁSZ statisztikáit szerint 2013 első negyedévében 4%-kal kevesebb üzemanyag fogyott a hazai kutakon. A visszaesésből akárcsak az előző negyedévben a legnagyobb arányban a 95-ös benzin vette ki a részét, de a gázolajból is kevesebb fogyott. A 98-as prémium benzin is feladta a küzdelmet, melyből év/év alapon ismét kevesebb fogyott.

A MÁSZ adatai szerint a bázisidőszakhoz képest 4%-kal esett vissza az üzemanyagfogyasztás Magyarországon 2013 első negyedéve során, mely így 583 millió litert tett ki. Ennél alacsonyabb értéket az általunk rendelkezésre álló adatsorban (2005 óta) még soha nem volt. A hazai üzemanyag-fogyasztás visszaesése az utóbbi években töretlennek mondható, mostanra a 2005-ben látott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés