Előfizetői tartalom

Nyugdíjról és rezsiügyről beszélt Rogán

Portfolio
A kormány azon dolgozik, hogy azokat se érje hátrány, akik korábban csak az állami nyugdíjrendszerbe fizettek, s nem voltak magán-nyugdíjpénztári tagok, mondta Rogán Antal egy reggeli tévéműsorban. A politikus a rezsikérdéssel összefüggésben úgy fogalmazott, hogy idén a villamos energia és a fűtési költségeknél még egy - maximum 10 százalékos - csökkentést céloznak meg, de ennek lehetőségét még vizsgálja kormány - számol be az MTI.

Az Országgyűlés hétfőn fogadta el azt a törvényt, amelynek értelmében az állami nyugdíjrendszerben elindulnak az egyéni számlák, amelyekre az ez év eleje után befizetett nyugdíjjárulék összege kerül. Rogán Antal a parlamenti döntés követően újságíróknak azt mondta, még idén jóváírják a korábbi magánnyugdíj-pénztári befizetéseket is. A Fidesz frakcióvezetője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés