Előfizetői tartalom

Fazekas: a családi gazdaságok versenyképesebbek

MTI
A földforgalmi törvény számos kérdésében még nincs végleges döntés, ezek megszületésére a következő hetekben lehet számítani - mondta a Napi Gazdaságnak adott interjújában Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, aki szerint a változásokra a versenyképesebbnek tartott családi gazdasági modell elterjesztése érdekében van szükség.

A lap csütörtöki számában megjelent interjúban a tárcavezető kifejtette: a földforgalmi törvény parlamenti vitája néhány héten belül megkezdődik és reményei szerint egy hónapon belül el is fogadhatja az Országgyűlés. A miniszter elmondta: több mint kétszáz módosító javaslat érkezett a javaslathoz, amelyekről még nincs döntés. Az 1200 hektáros földhaszonbérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés