Előfizetői tartalom

Folytatódnak a vizsgálatok - Mégis zuhan a Celltrion

Portfolio
Tovább zuhan a Celltrion árfolyama, a dél-koreai gyógyszergyártó részvényei a mai kereskedésben újabb jelentős, 15%-os zuhanást produkáltak. Mint ismeretes, a vállalat - mely az Egis partnere - felfüggesztette egy biohasonló készítményének késői fázisban lévő vizsgálatait, eddig ismeretlen okok miatt. A Celltrion azonban tegnapi dátummal megjelent közleményében ismertette, hogy a termék Fázis III. vizsgálatai még az idei évben folytatódhatnak.

Tovább ütik a részvényeket Folytatódik a lejtmenet a Celltrion piacán, a dél-koreai vállalat részvényei a mai kereskedésben szintén jelentős, 15%-os esést produkáltak. A papírok árfolyama ezzel az elmúlt három kereskedési napon közel 40%-ot zuhant.Az esés háttere A cég kapcsán az elmúlt napokban több érdekes hír is érkezett, a legfontosabb talán az volt, hogy felfüggesztette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés