Előfizetői tartalom

Lemaradhat a versenyben az Egis partnere

Portfolio
Az elmúlt napokban az Egis partnere, a Celltrion felől több kedvezőtlen fejlemény is érkezett, az egyik, hogy az idei év második feléig nem kezdi meg a Rituxan biohasonló termékének Fázis III. vizsgálatait. Ezzel a társaság úgy tűnik a harmadik helyre szorult vissza az említett termék biohasonló verziójának piaci bevezetéséért folytatott küzdelemben - írja a Financial Times.

Felfüggesztve a vizsgálatok Mint ismeretes, a napokban jelent meg a hír, hogy a Celltrion felfüggeszti a CT-P10 jelzésű készítményének Fázis III. vizsgálatait. A társaság szóvivője ennek kapcsán elmondta, a Celltrion tervei szerint párhuzamosan kívánt a Fázis I. és a Fázis III. vizsgálatokat lefolytatni, azonban egyes országok szabályozói hatóságainak javaslatára úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés