Előfizetői tartalom

Olcsóbbak lesznek az Opelek

Hámor Iván
Egy autógyártó működése során sok jelentős mérföldkőhöz ér, melyek alapvetően határozzák meg az adott cég jövőbeni eredményeit, termékeinek sikerességét. A leglátványosabbak ezek közül kétségtelenül az új modellek, új karosszériák színre lépései, mert a nagyközönség, a vásárlók széles rétege elsősorban a tetszési index alapján dönt a vásárlásnál. Legalább ekkora jelentőségű, azonban kevésbé látványos, és közvetlenül az eladásokra sem gyakorol akkora hatást a műszaki tartalom megváltozása. Az Opel az utóbbihoz érkezett 2013-ban, melynek jelentős hazai vonatkozása is van. Idén jelennek meg a Szentgotthárdon gyártott új erőforrások.

A legtöbb autóvásárló - akár magánszemély, akár flotta - számára egy autó műszaki paraméterei a teljesítmény és a fogyasztás adataiból állnak, számukra ezek a fontosak. A mindennapi használatot tekintve talán az utóbbi - a többi üzemeltetési költséggel együtt - a meghatározóbb. Hogy a lemezek alatt mi történik, milyen technológiának köszönhetően csökken a fogyasztás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés