Előfizetői tartalom

A jó vezetési gyakorlat is fertőző

Portfolio
2012 októberében Spanyolországban került sor a Renault Trucks által szervezett első Optifuel Challenge, az európai gazdaságos vezetési verseny döntőjére, amelyre tizenhat országból 33 sofőrt hívtak meg a rendezők. Néhány hónappal később a verseny során elsajátított szabályok és jó gyakorlatok iskolát teremtettek, és a jármű kipróbálásával rendkívül elégedett ügyfelek azóta 26 Premium Optifuelt rendeltek.

2012 októberében a Renault Trucks által szervezett gazdaságos vezetési versenyen, az Optifuel Challenge-en Európa legjobb sofőreit díjazták. A versenyt követően az eredményes vezetési módszereket sok más olyan sofőr és vállalat is átvette, akiket szintén lenyűgözött a Premium Optifuel. A verseny követően a résztvevő vállalatok már 26 járművet rendeltek a gyártótól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés