Előfizetői tartalom

Aktív társ - Mazda CX-5

Hámor Iván
A Mazda bő egy évtizeddel ezelőtt nagy lendületet vett a Zoom-zoom filozófia révén. Az addigi arculatot felváltotta egy dinamikus, agilis, de a precizitást sem nélkülöző irányvonal. A kezdeti lendület néhány évig kitartott, de aztán lassulni kezdett a márka szekere, holott a termékek továbbra is jók voltak, de a szélesebb rétegek ízlésével valamiért nem találkoztak. Ezt a helyzetet 2010 után elégelték meg Hirosimában. A Zoom-zoom értékeket megtartva a Skyactiv technológiára fókuszálva készítették el a Mazda új többcélú járművét, a CX-5-öt.

A hatékony üzemeltetés és a környezetvédelem nem ellentétes a jármű élvezetes használatával, ami a vezetésére is kiterjed. Ezeknek a követelményeknek kellett és kell a jövőben is megfelelniük a Mazda modelljeinek, melyek sorában az első a CX-5. Az alacsony tömeg, a jó vezethetőség és a kedvező fogyasztás meglétének bizonyítására nagyon jó eszköz egy olyan autó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés