Előfizetői tartalom

A nehezedő körülmények ellenére tavaly is bővült az Alteo

Portfolio
Az ALTEO Nyrt. mai közgyűlése elfogadta a társaság IFRS szerint konszolidált éves beszámolóját, amely szerint a cégcsoport egy újabb növekedés eredményeként 5,5 milliárd forintos árbevétellel, 591 millió forintos EBITDA szintű eredménnyel, 95 millió forintos adózott eredménnyel és 8,5 milliárd forintos mérlegfőösszeggel zárta a 2012. üzleti évét. A társaság az elmúlt évben jelentősen bővítette megújuló alapú portfólióját - olvasható a társaság közleményében.

Az ALTEO Nyrt. közgyűlése elfogadta az Igazgatóság 2012. üzleti évre vonatkozó beszámolóját, és megerősítette a társaság jövőbeli növekedési terveit. Az energetikai csoport konszolidált árbevétele 5,5 milliárd forintot ért el, amely 14 százalékkal haladta meg a 2011. évi értéket. Az árbevétel növekedésében fontos szerepe volt a 2012 májusában vásárolt három szélerőmű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés