Előfizetői tartalom

Ki nyer az Apple és a Samsung harcán?

Portfolio
Az okostelefonok piacán egyre erősödő verseny megviseli a gyártók, mint az Apple és a Samsung részvényeit, viszont vannak cégek, amelyek pont ebből profitálhatnak. A beszállítók részvényei jobb teljesítményt mutatnak mostanság, különösen a chipgyártók, mint a Qualcomm és a Broadcom lehetnek a nagy nyertesek - írja a CNBC.

Az Apple és a Samsung harcától hangos az okostelefon-piac Két cég küzdelmétől hangos az okostelefonok piaca évek óta: az Apple és a Samsung vérre menő csatározásától. A részvényárfolyamok alakulása arra utal, hogy a versengés megviseli a két céget, amit alátámaszt az Apple legutóbbi gyorsjelentésre is, amelyben a marginok további romlásáról számolt be a társaság.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés