Előfizetői tartalom

A végére még egy nagyot rántottak az OTP-n

Portfolio
Bár a kereskedés első felében még optimista hangulat jellemezte a vezető európai piacokat, a nap második felében már az eladók vették kezükbe az irányítást. A tengerentúli börzék a vegyes makroadatokat követően szintén lefele indultak el. A pesszimista nemzetközi hangulat ellenére a BUX-nak jó napja volt, mely elsősorban az OTP számlájára írható. A bankpapírok ugyanis az MNB növekedési program részleteinek ismertetése után meredeken emelkedett, és végül 4 százalékos pluszban zárt.

2013. április 30. 17:14 Megosztás A mezőny élén zárt a BUX Jó napot fogott ki a budapesti piac, mely elsősorban a Növekedési Hitel Program részletei ismertetésének köszönhető. A BUX végül 14,1 milliárd forintos forgalom mellett 2 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés