FONTOS Válságban Európa, de már látszik, hogy ki mentheti meg az EU-t
 
Előfizetői tartalom

Kevesebb Audit gyártottak Győrben

Portfolio
Vegyes első negyedéves számokat közölt ma az Audi. A vállalat árbevétele, üzemi és adózás előtti eredménye csökkent, a nettó profitja ugyanakkor növekedett. A cég magyarországi gyáregységében kevesebb autót és autómotort gyártottak, mint egy évvel korábban. A menedzsment ugyanakkor optimista az idei évvel kapcsolatban, véleményük szerint az első negyedéves csökkenés ellenére növekedni fog a cég árbevétele 2013-ban.

Több gépjárművet gyártottak az első negyedévben Az Audi több mint 392 ezer gépjárművet gyártott 2013 első negyedévben, ez 1,6 százalékos növekedést jelentet év/év alapon. A z első negyedévben az Audi A4 szedánjából gyártottak a legtöbbet. Az ingolstadti gyár adta a teljes termelés közel 39,5 százalékát. A magyarországi gyárban 7 184 darab gépjármű készült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés