Előfizetői tartalom

A mobil bankkártyaolvasók meghódíthatják a boltokat

Portfolio
A hagyományos POS-terminálokat a mobil bankkártyaolvasók válthatják fel, mivel közel 20 millió kereskedő tervezi bevezetni az újszerű megoldást a közeljövőben - derül ki a Javelin kutatócég felméréséből. Évente összesen 1,1 ezer milliárd dollárral nőhet a kártyás vásárlások összértéke az új eszközök elterjedése miatt - írja a banktech.com.

A mobil bankkártyaolvasók rendkívül kényelmesek, olcsók, hordozhatók és könnyen kezelhetők - foglalja össze a Javelin kutatócég tanulmánya az eszközök előnyeit. A hagyományos POS-terminálokat ezért egyre többen cserélhetik mobil kártyaolvasókra, illetve nagy számban jelenhetnek meg újonnan kártyát elfogadó kereskedők. Jellemzően a kisebb kereskedők érdeklődnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés