Előfizetői tartalom

Újra kinyitott a legkedveltebb virtuális pénz egyik tőzsdéje

Portfolio
Nemrégiben újra kinyitott a virtuális szuperpénz, a Bitcoin egyik tőzsdéje, amely korábban informatikai-biztonsági aggályok miatt volt kénytelen lehúzni a rolót. A TradeHill BTC-tőzsde egy online azonosítással foglalkozó startup céggel, a miiCarddal kötött partnerséget, és ezúttal prémium ügyfelek kiszolgálást célozták meg - írja a finextra.com.

A TradeHill 2011 közepén indult el, azonban fél évvel később kénytelen volt bezárni, mivel személyazonossági visszaéléseket követtek el a parketten, ezen kívül szabályozásbeli aggályok is felmerültek a cég ellen. 400 ezer dollár kezdőtőke megszerzését követően a BTC-tőzsde márciusban újra megnyílt. Virtuális pénznemek prémium tőzsdéjeként kifejezetten minősített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés