Előfizetői tartalom

A tenyérolvasástól a kézrátételig - Íme a jövő bankja

Portfolio
Bár a magyar pénzügyi szektorban is számos technológiai újdonság elérhető már, külföldön egy pillanatra sem állnak le a fejlesztők. Az okosszemüveges bankolás megjelenése mellett az alternatív gyógyászatból átvett kézrátétellel is lehet már fizetni. Készpénz nélküli vagy éppen hazugságvizsgálóval működő bankautomaták is léteznek már, az érintésmentes készpénzfelvételt támogató ATM-ek is újdonságnak számítanak. Az okoseszközök terjedése is számos innovatív alkalmazás és fizetési mód megjelenését tette lehetővé. A Portfolio.hu csokorba gyűjtötte az elmúlt fél év mindazon érdekes megoldásait, amelyek a pénzügyi szektort is érintik.

Digitális bankolás másképpen Míg Magyarországon egyelőre még a mobilbanki csatornák sem érhetők el minden banknál, addig külföldön számos olyan újdonsággal is lehet találkozni, amelyek kényelmesebbé és érdekesebbé teszik a banki ügyintézést. A netbankokat tartalommal kell feltölteni ahhoz, hogy az ügyfelek számára pozitív élményt jelentsen az internetes ügyintézés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés