Előfizetői tartalom

Hatalmas összeget fektetnek a Bitcoinba

Portfolio
Egyre népszerűbbek a kockázati tőke befektetők körében a Bitcoin-startupok. Nemrég a szuperpénz egyik már nem is annyira induló vállalkozásába invesztáltak befektetők 5 millió dollárt. Ez jóval meghaladja a nemrég egy rivális virtuális pénzbe, a Ripple-be invesztált 2 millió dolláros összeget írja a The Wall Street Journal.

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben a hackerek is szívesen célba veszik a virtuális szuperpénzt, a Bitcoin egyre nagyobb érdeklődésnek örvend a kockázati tőke befektetők körében. A Bitcoin riválisaiban is hisznek egyes elismert befektetők, az OpenCoin (a Ripple virtuális pénz fejlesztője) például 2 millió dollárt szerzett a bővülésre. Azonban nemrég az eredeti virtuális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés