FONTOS Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír
 
Előfizetői tartalom

Árfolyamgát és támogatott hitel: mindkettő vállalható

Portfolio
Hogy értékelik az OTP-nél a devizahitelesek árfolyamgát-konstrukciója során szerzett tapasztalatokat? Támogatják-e a program rugalmasabbá tételére megfogalmazott PSZÁF-javaslatokat? Milyennek találják az újonnan felvehető lakáshiteleket érintő kamattámogatási programot? Többek között erről beszélt Gyuris Dániel, az OTP Jelzálogbank elnök-vezérigazgatója a Portfolio.hu-nak adott videóinterjúban.

A lakossági jelzáloghitel-adósok számára kidolgozott árfolyamgát rendszer minden szakmai kritikát állt az elmúlt időszakban. Több nemzetközi szervezet is megvizsgálta, és megfelelőnek találta azt a fajta arányos tehermegosztást, amely az adósok, az állam és a bankok között megjelenik a konstrukcióban - mondta Gyuris Dániel, az OTP Jelzálogbank elnök-vezérigazgatója a Portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés