Előfizetői tartalom

Új lemezen régi szám - Peugeot 308

Portfolio
A Peugeot szakítva a korábbi hagyományokkal egy teljesen új modellen ugyanazt az elnevezést, jelen esetben számot alkalmazza. A 308-asról van szó, mely márka egyik meghatározó húzómodellje. Az alsó-középkategóriás, kompakt autó minden tekintetben megváltozott, megújult, egyet kivéve. Továbbra is 308 néven fut.

A Peugeot formatervezői és mérnökei egy intuitív és modern autót alkottak meg letisztult és elegáns formatervvel. Az új, moduláris EMP2 platformnak köszönhetően az új Peugeot 308 méretei kompaktak, tömege kisebb (-140 kg). A kompakt kivitelezésnek, a kiegyensúlyozott arányoknak, a kisebb tömegnek és a mechanikai elemekhez a lehető legszorosabban idomuló karosszériának köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés