Előfizetői tartalom

Feldarabolnák a Sony-t

Portfolio
A Sony feldarabolásáért száll harcba Daniel S. Loeb amerikai milliárdos, aki hedge fundján keresztül a társaság részvényeinek 6,5 százalékát birtokolja. Loeb véleménye szerint a cég szórakoztató és pénzügyi üzletágát kellene feldarabolni, illetve értékesíteni, és a jövőben olyan területekre kell koncentrálni, ami magasabb profitmarzsokat eredményezhet - írja a DealBook.

Az amerikai milliárdos nyomást gyakorol a Sony vezetésére Daniel S. Loeb amerikai milliárdos harcba száll a Sony feldarabolásáért. A Loeb által alapított és irányított hedge fund, a Thrird Point közel 6,5 százalékos részesedéssel bír a japán technológiai óriásban. A cégvezér jelentős tulajdoni hányadát igyekszik most latba vetni azért, hogy nyomást gyakoroljon a Sony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés