Előfizetői tartalom

Megy a huzavona a pénztárgépek bekötése körül

MTI
|
Portfolio
Meg kellene hosszabbítani az online pénztárgépekre történő átállás türelmi idejét az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) szerint - mondta Vámos György, a szervezet főtitkára. A gyártók szerint viszont tarthatónak tűnik a pénztárgépek átállításának június végi határideje - mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyi helyettes államtitkára kedden.

Az OKSZ pénzt és időt kér az átállásra A pénztárgéphasználatra kötelezettek az elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgépeket június 30-ig, az ezzel rendelkezőket december 31-ig működtethetik anélkül, hogy az adóhatóság szankcionálná az átállás elmulasztását. Vámos György, az OKSZ főtitkára elmondta: a pénztárgépeknek bonyolult követelményeknek kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés