Előfizetői tartalom

Ezzel akar újabb csapást mérni a Google az Apple-re

Portfolio
Tegnap tartotta legnagyobb éves fejlesztői konferenciáját a Google, amelyen az Androidra és a Chrome operációs rendszerre helyezték a hangsúlyt. Az internetes óriás ezen kívül streaming zeneszolgáltatás indítását jelentette be, valamint frissítette a Google Maps térképszolgáltatását. Úgy tűnik, hogy a mobil ökoszisztémák versenye tovább fokozódik és a tegnapi bejelentések után a piacok ítélete szerint a Google van előnyben: a részvények árfolyama új történelmi csúcsra emelkedett, több mint 3%-kal értékelődött fel, miközben az Apple 3% feletti esést szenvedett el.

Még csak most kezdődik el... Az év egyik legnagyobb várakozással övezett fejlesztői konferenciáját kezdte meg tegnap a Google, amelyen elsősorban az Android és a Chrome operációs rendszer volt fókuszban. A konferencia megnyitóján a Google számos vezetője megszólalt, Larry Page alapító-vezérigazgató is megjelent váratlanul a több mint 3 órára nyúló megnyitó végén....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés