Előfizetői tartalom

Nem is drága Magyarországon a mobilozás

Portfolio
Az Európai Unió 27 országa közül Magyarországon a legmagasabbak az átlagos percdíjakra vetített adóterhek a mobiltelefonálásban, áll az A.T.Kearney tanácsadó cég elemzésében. Magyarországon több mint háromszor akkora a percdíjra vetített adóterhelés aránya, mint Svájcban, de a percdíj-arányos terhelés Ausztriához képest is kétszer magasabb hazánkban. Ha csak a percdíjakat nézzük, Európai összevetésben Magyarországon még mindig nem drága a mobiltelefonálás.

Alacsony percdíjak, magas adóterhelés Európa 27 országa (Svájc, Szerbia és Norvégia igen, Ciprus, Málta és Luxemburg nem tartozik a vizsgált országok közé) esetében vizsgálta meg az A.T.Kearney tanácsadó cég azt, hogy milyen magasak az adott országban az átlagos percdíjak, és mekkora adó- és egyéb terhelés rakódik a percdíjakra. A tanulmány alapján Magyarország azon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés