Előfizetői tartalom

Újra szárnyalhatnak a Dreamlinerek

Portfolio
A Boeing Dreamliner 787-es típusú gépei 123 nap kényszerpihenő után ismét az amerikai légtérbe emelkedhetnek azt követően, hogy a típusnál tapasztalható akkumulátor meghibásodások után a nemzetközi légügyi hatóságok januárban megvonták a típustól a felszállási engedélyt. Az első felszállásra a United Airlines Hustonból Chicagóba tartó járatánál kerül sor, a gép fedélzetén 250 utast szállít majd - írja a Market Watch.

Mától újra szárnyalhatnak a Dreamlinerek A Boeing Dreamliner 787-es típusú gépei 123 nap kényszerpihenő után ismét repülhetnek az USA légterében azt követően, hogy sikerült kijavítani az akkumulátor meghibásodását az említett típusnál. Az első felszállásra a United Airlenes Hustonból Chicagóba tartó járatánál kerül sor, a fedélzeten 250 utas foglal majd helyet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés