Előfizetői tartalom

A Távol-Kelet lesz az idei nyaralószezon favoritja

Portfolio
A magyarok jellemzően utazásaik előtt az utolsó pillanatban foglalnak bérautót, általában az alacsonyabb árkategóriából. Kínában európai jogosítvánnyal nem lehet vezetni, Kubában még nem történt meg a kölcsönzői piacnyitás, Európában, Ausztráliában, Észak-Amerikában és Dél-Afrikában viszont minden nehézség nélkül bérelhető autó - fogalmaz Haraszti Géza, az Avis Autókölcsönző magyarországi vezetője.

Az előrejelzések alapján az utazási irodák a tavalyihoz hasonló forgalmat bonyolítanak majd idén is, sőt az előfoglalások száma némi növekedést prognosztizál. Akárcsak más szolgáltatások, termékek esetében az utazásoknál is megfigyelhető egyfajta széthúzás. Jellemző, hogy a luxus, valamint a kifejezetten takarékos utak iránt van inkább kereslet, a drágább utazások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés