Előfizetői tartalom

Stratégiai megállapodás az autógyártók között

Portfolio
A Daimler AG, a Ford Motor Company és Nissan Motor Co. Ltd. egyedülálló, háromoldalú megállapodást írtak alá egy közös üzemanyag-cellás rendszer együttes kifejlesztéséről annak érdekében, hogy felgyorsítsák a nulla emissziójú technológia megvalósulását, és jelentősen csökkentsék az ezzel járó befektetés költségeit: az együttműködés eredményeképpen már 2017-ben megszülethetnek a világ első megfizethető, sorozatgyártásban készülő üzemanyag-cellás autói.

A három kontinenst felölelő és három vállalatot egyesítő, egyedülálló együttműködés segít a globális specifikációk és a fődarabokra vonatkozó szabványok kialakításában. A megállapodás egyértelmű üzenet a beszállítók, a politikai döntéshozók és az ipar számára a világméretű hidrogén-infrastruktúra továbbfejlesztésének fontosságáról. A Daimler AG...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés