Előfizetői tartalom

Túl az első körön az atom- és az áramtörvény módosítása

Portfolio
Az Országgyűlés csütörtökön lefolytatta annak a salátatörvénynek az általános vitáját, amely egyebek mellett módosítaná az atomenergia- és a villamosenergia-törvényt. A törvényjavaslat elfogadása a megújuló források esetében megteremtené a származásigarancia-rendszer alapjait, míg a Központi Nukleáris Pénzügyi Alap kezelését az Országos Atomenergia Hivataltól a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz utalná - számol be az MTI országgyűlési tudósítása.

Kovács Pál, a fejlesztési tárca klíma- és energiaügyi államtitkára expozéjában elmondta, a salátatörvény módosítja a villamos energiáról szóló és a bioüzemanyagokkal kapcsolatos törvényt, egyebek mellett azzal a céllal, hogy elősegítse a megújuló energiaforrások alkalmazását, a tájékoztatási feltételeket és a támogatások igénybevételét. Ennek jegyében az indítvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés