Előfizetői tartalom

Újabb kormányzati intézkedések követhetik a reklámadót

MTI
A reklámadóról szóló törvénytervezet elkészítése annak jele, hogy a kormány tettre kész a Magyarország ellen indított túlzottdeficit-eljárás megszüntetése érdekében - mondta Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) költségvetésért felelős helyettes államtitkára a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában pénteken.

A ma bejelentett reklámadóról:Kapcsolódó cikkünk2013.05.24Jön a reklámadó! - Milliárdokat fizethet az RTL és a TV2Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és a kormány is jelezte korábban, hogy a május elején bejelentett költségvetési konszolidációs csomag mindhárom lépcsőjével érdemben foglalkozik - mondta a műsorban az NGM helyettes államtitkára. Banai Péter Benő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés