Előfizetői tartalom

A MOL vezetésével erősödött a hazai tőzsde

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek erősödéssel kezdték a hétfői kereskedést. A kezdeti lendület a folytatásban is kitart, az erősödést segíti az európai autógyártók remek teljesítménye. A hazai börzén is kitartott az emelkedés a MOL jó szereplésének köszönhetően. A hazai olajvállalat részvényei közel 1,4 százalékot erősödtek, ami részben annak lehetett köszönhető, hogy ma vásárolhatták meg a befektetők utoljára a MOL részvényeit a papíronként 462 forintos osztalékért.

2013. május 27. 17:29 Megosztás Az európai börzékhez hasonlóan a hazai tőzsde is jól teljesített A vezető nyugat-európai börzék kivétel nélkül tovább erősödnek a kereskedés utolsó szakaszában. A DAX 0,9 százalékot, míg a CAC 40 több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés