Előfizetői tartalom

Zálogba adhatja a kormány a gáztárolókat

Portfolio
Egy hónapot csúszhat a rezsicsökkentés újabb fordulója, Németh Szilárd törvényjavaslatát - amelyben a fideszes képviselő a 10 százalékos csökkentést a lakossági tartályos és vezetékes PB gázra is kiterjeszti - az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottsága módosítja , a csökkenés június elseje helyett csak július elsején lép életbe - írja az Index.

A bizottság módosítójában azonban - amelyről hétfőn szavaznak a képviselők - található egy ennél érdekesebb változtatás is, amelynek a törvényjavaslathoz nincsen sok köze, a földgáztárolókra vonatkozik. Eddig a gáztörvény kimondta, hogy a földgáztárolókat \"semmilyen formában nem\" lehet biztosítékul adni, fedezetként lekötni, megterhelni, arra zálogjogot, vételi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés